Van egy
hasznos tipped?

Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam gyakorlattal

Érdemes manapság számviteli szakmát tanulni, mert könnyebb elhelyezkedni vele. A pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam elvégzése az egyik legnépszerűbb képzés az oktatási piacon jelenleg.

Keret Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam gyakorlattal

Felfutóban a pénzügy

Az OKJ képzések közül kétségtelenül a pénzügyi ágazat tanfolyamai kerültek előtérbe az utóbbi egy évben; nagyon sokan nyergelnek át a számvitelre, hogy biztos megélhetési alapot teremtsenek maguknak akár alkalmazottként, akár egyéni vállalkozóként.

A pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam magában foglalja a gazdálkodási alapok, a pénzügyi ismeretek, a könyvvezetés és beszámoló készítés elsajátítását, valamint a számítógépes programcsomagok használatát. Az elméleti oktatás mellett természetesen nagy hangsúlyt kap a gyakorlat is, ezért a képzési modul sok gyakorlati órát is tartalmaz.

A sminkelés tudománya

A másik felpörgőben lévő ágazat a szépségipar, így az ehhez kapcsolódó képzéseken résztvevők száma is folyamatosan növekszik. A képzések közül igen népszerű a sminktanfolyam, amely lehetőséget biztosít akár más végzettségekkel (pl. kozmetikus, műkörmös) együtt, akár professzionális szakmai színvonalon űzve (reklám- és filmforgatásokon) a megélhetéshez.

A sminktanfolyamon a kozmetikai alapismeretek, alapanyagok és eszközök megismerése mellett a tanulók megismerkednek a smink trendekkel az 1920-as évektől kezdve egészen napjainkig, és a rengeteg gyakorlati óra után természetesen vizsgázniuk is kell, mint bármely egyéb tanfolyamon.

Weboldal címe: www.pallas70.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI TANFOLYAM, KÉPZÉS TIPPEK

Vendéglátás: az étel csupán az élmény egy részéért felel!

Vendéglátás: az étel csupán az élmény egy részéért felel!

Étterembe elsősorban a hétköznapitól eltérő ízvilágú, fenséges fogások miatt megyünk, ezért a különböző ételek, desszertek előállításának módja, minősége elsődleges fontosságú egy vendéglátó vagy turisztikai egység sikerének szempontjából.

Köttetés gyorsan és olcsón

Köttetés gyorsan és olcsón

Az egyetem végére eléggé besűrűsödtek a dolgok, az utolsó félévben már dolgoztam is, de szerencsére mindennel elkészültem időben. Ehhez azonban kellett az azonnali szakdolgozat kötés.

Arcfestő tanfolyam Budapesten

Arcfestő tanfolyam Budapesten

Egy kis pluszpénzt szerettünk volna szerezni az ösztöndíj mellé a szobatársammal. Egy ismerősünk éppen gyerekrendezvényekhez keresett munkaerőt, csak egy arcfestő tanfolyam elvégzésére volt szükség.

Dobd kukába az önéletrajz sablonokat!

Dobd kukába az önéletrajz sablonokat!

Csomó önéletrajz minta van a neten, elég csak behelyettesíteni a saját adatokkal a sablonokat, és már küldhető is a CV... Kár, hogy nem érnek semmit, szinte lehetetlen velük állást találni. Miért?

CAD-CAM tanfolyam és más titokzatos elnevezések

CAD-CAM tanfolyam és más titokzatos elnevezések

Egyre többen érdeklődnek manapság a CNC technikusi és a CAD-CAM tanfolyamok iránt, amelyekkel nemcsak itthon, hanem külföldön is jól el lehet helyezkedni. De mit is takarnak ezek a szakmák?