Van egy
hasznos tipped?

Köttetés gyorsan és olcsón

Az egyetem végére eléggé besűrűsödtek a dolgok, az utolsó félévben már dolgoztam is, de szerencsére mindennel elkészültem időben. Ehhez azonban kellett az azonnali szakdolgozat kötés.

Keret Köttetés gyorsan és olcsón

Tudom, hogy csak magamat hibáztathatom miatta, de az utolsó percig halogattam a szakdolgozat leadását. Minden ismerős mondta, hogy hagyjak magamnak elég időt, és én természetesen így is tettem, csak kicsit rosszul mértem fel, hogy pontosan hány napra is van szükségem. A végén így lett egy kis izgalom, idegeskedés, rohanás. Az első tippem így az lenne, hogy tényleg ne hagyjátok az utolsó percre, inkább kétszer annyi időt számoljatok a szakdolgozatírásra, mint amennyire szerintetek szükségetek van.

Mit tegyél, ha úgy jártál, mint én?

Ha hozzám hasonlóan neked is csak az utolsó pillanatban készül el a szakdolgozatod, még ne ess pánikba, mint ahogyan én tettem. Egész sok helyen vállalják az azonnali kötést. Indulás előtt még rájuk telefonáltam, aztán egy körúti gyorsnyomda ajtaját téptem fel, hogy máris kezdjék kötni a szakdogámat, mert egy órán belül le kell adnom. Elég rutinosnak tűntek, egyetlen mosolyt kaptam, aztán nyugalomra intettek, és mondták, hogy még simán bele fog férni.

Elindult az ipari nyomtatás, közben egy másik srác megcsinálta a borítókat. A nyomtatás egyszínű volt, csak fekete, körülbelül kétszer nyolcvan oldal lett a végére. Kötéssel együtt egy szakdolgozat nem került 4000 forintba, a végén így fizettem a kettőért 8000-et borravalóval. Húsz perc sem volt, mire elkészültek velük. Jófejek voltak, közben végig nyugtatgattak. Elég idegesnek tűnhettem.

Aztán kisföldalatti, villamos, rohanás tovább, tanulmányi osztály, és még időben sikerült leadnom.

Ha ilyen helyzetbe kerülsz, ajánlom ezt a nyomdát, tényleg gyorsak és segítőkészek. De jobban jársz, ha legalább egy nappal a leadás előtt mész. Úgy megúszható a gyomorgörcs.

Weboldal címe: www.rcontact.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI TANFOLYAM, KÉPZÉS TIPPEK

Ha szakszerű fordításra van szüksége

Ha szakszerű fordításra van szüksége

Az élet számtalan területén lehet szükségünk gyors, professzionális fordításra. Állhat üzleti, egészségügyi, magánügy a háttérben, így válasszunk sokrétű tevékenységi körrel bíró fordítóirodát!

Ma mindenhol ez számít: jól tudni angolul

Ma mindenhol ez számít: jól tudni angolul

Ma már rengetegen tudnak angolul, hiszen elég az élet bármely területét nézni, szinte elengedhetetlenné vált az angol nyelv valamilyen szintű ismerete. Da vajon angol fordítás terén is jó mindenki?

Vendéglátás: az étel csupán az élmény egy részéért felel!

Vendéglátás: az étel csupán az élmény egy részéért felel!

Étterembe elsősorban a hétköznapitól eltérő ízvilágú, fenséges fogások miatt megyünk, ezért a különböző ételek, desszertek előállításának módja, minősége elsődleges fontosságú egy vendéglátó vagy turisztikai egység sikerének szempontjából.

Arcfestő tanfolyam Budapesten

Arcfestő tanfolyam Budapesten

Egy kis pluszpénzt szerettünk volna szerezni az ösztöndíj mellé a szobatársammal. Egy ismerősünk éppen gyerekrendezvényekhez keresett munkaerőt, csak egy arcfestő tanfolyam elvégzésére volt szükség.

Dobd kukába az önéletrajz sablonokat!

Dobd kukába az önéletrajz sablonokat!

Csomó önéletrajz minta van a neten, elég csak behelyettesíteni a saját adatokkal a sablonokat, és már küldhető is a CV... Kár, hogy nem érnek semmit, szinte lehetetlen velük állást találni. Miért?