Van egy
hasznos tipped?

Dobd kukába az önéletrajz sablonokat!

Csomó önéletrajz minta van a neten, elég csak behelyettesíteni a saját adatokkal a sablonokat, és már küldhető is a CV... Kár, hogy nem érnek semmit, szinte lehetetlen velük állást találni. Miért?

Keret Dobd kukába az önéletrajz sablonokat!

A katonaságnál kell az uniformizáltság és egységes szabályrendszer, azonban az álláspiacon épp fordított a helyzet. Ha ki akarsz tűnni a tömegből, akkor felejtsd el az önéletrajz minták és sablonok világát! A te CV-dnek MÁSNAK kell lennie, figyelemfelkeltőnek és különlegesnek! Olyannak, amin megakad a HR-es szeme és elolvassa, beválasztja az ígéretes jelentkezők anyagai közé. Olyan önéletrajzot és motivációs levelet kell írnod, amivel eléred, hogy behívjanak interjúra.

De milyen a hatékony önéletrajz?

A hatékony önéletrajz írásnak is megvannak a maga technikái, amiket meg lehet tanulni. Gyakran már néhány apróbb változtatás is jelentősen megnöveli az esélyt az elhelyezkedésre, de az igazán népszerű (értsd: túljelentkezéses) pozíciók esetében ennél többre van szükség. Ha érdekelnek a részletek, látogasd meg a Gerilla Önéletrajz oldalát, ahol ingyenes tippeket kapsz!

Weboldal címe: www.gerillaoneletrajz.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI TANFOLYAM, KÉPZÉS TIPPEK

Vendéglátás: az étel csupán az élmény egy részéért felel!

Vendéglátás: az étel csupán az élmény egy részéért felel!

Étterembe elsősorban a hétköznapitól eltérő ízvilágú, fenséges fogások miatt megyünk, ezért a különböző ételek, desszertek előállításának módja, minősége elsődleges fontosságú egy vendéglátó vagy turisztikai egység sikerének szempontjából.

Köttetés gyorsan és olcsón

Köttetés gyorsan és olcsón

Az egyetem végére eléggé besűrűsödtek a dolgok, az utolsó félévben már dolgoztam is, de szerencsére mindennel elkészültem időben. Ehhez azonban kellett az azonnali szakdolgozat kötés.

Arcfestő tanfolyam Budapesten

Arcfestő tanfolyam Budapesten

Egy kis pluszpénzt szerettünk volna szerezni az ösztöndíj mellé a szobatársammal. Egy ismerősünk éppen gyerekrendezvényekhez keresett munkaerőt, csak egy arcfestő tanfolyam elvégzésére volt szükség.

CAD-CAM tanfolyam és más titokzatos elnevezések

CAD-CAM tanfolyam és más titokzatos elnevezések

Egyre többen érdeklődnek manapság a CNC technikusi és a CAD-CAM tanfolyamok iránt, amelyekkel nemcsak itthon, hanem külföldön is jól el lehet helyezkedni. De mit is takarnak ezek a szakmák?

A jobb agyféltekés rajzolás módszere

A jobb agyféltekés rajzolás módszere

Egyre többet hallani arról, hogy a rajzolás nem tehetség kérdése, hanem bárki számára elsajátítható dolog. A jobb agyféltekés rajzolás tanfolyamok legalábbis ezt ígérik, de vajon tényleg így van?