Van egy
hasznos tipped?

Arcfestő tanfolyam Budapesten

Egy kis pluszpénzt szerettünk volna szerezni az ösztöndíj mellé a szobatársammal. Egy ismerősünk éppen gyerekrendezvényekhez keresett munkaerőt, csak egy arcfestő tanfolyam elvégzésére volt szükség.

Keret Arcfestő tanfolyam Budapesten

Mindketten szeretünk gyerekekkel foglalkozni, én ilyen szakra is járok, szóval kaptam az alkalmon. A képzést nem is nekünk kellett kifizetnünk. A cég, ahol dolgozni kezdtünk átvállalta, mikor aláírtuk a szerződést. Így kifejezetten örültem neki, hogy ezt is megtanulhatom, ráadásul sosem lehet tudni, mikor jön jól.

Arcfestés, csillámtetkó, henna

Zuglóban volt az oktatás, hetente egyszer, összesen négy alkalom, de elég hosszúak, 4 vagy 5 órásak. Először azt hittem, hogy csak pingálgatni fogunk és gyakoroljuk a mozdulatokat, aztán kiderült, hogy lesz rendes elmélet is. Átvettük a festékeket, a szivacsokat meg a többi eszközt, csak ezután jött az ecsetkezelés. Volt színskálázás és hasznos tippek arról, hogy miben más arcra festeni, mint papírra vagy vászonra. Megtanultuk azokat a mintákat, amiket leggyakrabban szoktak kérni a gyerekek. Persze eleinte sokat nevettünk, amikor egymás arcát kellett festegetni a tanfolyam alatt, de aztán belejöttünk. A tippek egy részét sminkeléshez is használom. 

Az arcfestés mellett foglalkoztunk csillámtetkóval is, amit szintén sokszor kérnek a gyerekek. Ami nekem mégis a legizgalmasabb volt, az a hennázás. Magamnak is csinálom. Eleinte még kérni kellett, hogy gyakorolhassak a barátnőimen, most ők kérik, hogy fessek rájuk valamit. Nyáron szerintem ezt fogom csinálni a gyerekrendezvények mellett, ha lesz rá időm.

A tanfolyam egyébként jó volt, nem olyan himi-humi, amire számítottam. Kaptunk könyvet, és mindent adtak a gyakorláshoz is. Az oktatók komolyan vették, de nagyon jófejek voltak. Az egész végén kaptunk tanúsítványt, amiről aztán a munkahelyen is kértek másolatot.

Weboldal címe: www.jatekmesterek.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI TANFOLYAM, KÉPZÉS TIPPEK

Ha szakszerű fordításra van szüksége

Ha szakszerű fordításra van szüksége

Az élet számtalan területén lehet szükségünk gyors, professzionális fordításra. Állhat üzleti, egészségügyi, magánügy a háttérben, így válasszunk sokrétű tevékenységi körrel bíró fordítóirodát!

Ma mindenhol ez számít: jól tudni angolul

Ma mindenhol ez számít: jól tudni angolul

Ma már rengetegen tudnak angolul, hiszen elég az élet bármely területét nézni, szinte elengedhetetlenné vált az angol nyelv valamilyen szintű ismerete. Da vajon angol fordítás terén is jó mindenki?

Vendéglátás: az étel csupán az élmény egy részéért felel!

Vendéglátás: az étel csupán az élmény egy részéért felel!

Étterembe elsősorban a hétköznapitól eltérő ízvilágú, fenséges fogások miatt megyünk, ezért a különböző ételek, desszertek előállításának módja, minősége elsődleges fontosságú egy vendéglátó vagy turisztikai egység sikerének szempontjából.

Köttetés gyorsan és olcsón

Köttetés gyorsan és olcsón

Az egyetem végére eléggé besűrűsödtek a dolgok, az utolsó félévben már dolgoztam is, de szerencsére mindennel elkészültem időben. Ehhez azonban kellett az azonnali szakdolgozat kötés.

Dobd kukába az önéletrajz sablonokat!

Dobd kukába az önéletrajz sablonokat!

Csomó önéletrajz minta van a neten, elég csak behelyettesíteni a saját adatokkal a sablonokat, és már küldhető is a CV... Kár, hogy nem érnek semmit, szinte lehetetlen velük állást találni. Miért?